Regard Reuser heeft als chef-kok in diverse restaurants in Rotterdam gewerkt. Met Finn’s kiest hij in 2014 zijn eigen richting: pure en eerlijke producten in zijn gerechten. Een goede naam voor zijn restaurant heeft hij snel gevonden. Zijn zoontje heet Finn.

‘Finn’s is dé plek waar je terecht kunt voor een heerlijk diner, maar ook voor een lekkere kop koffie of een borrel op het terras. Onze gasten laten genieten van heerlijk eten en drinken op een prachtige plek in Dordrecht. Dat is ons doel.’

Finn’s bevindt zich op een schitterende unieke locatie: het Blauwpoortsplein. In het historische havengebied, vlakbij de altijd levendige rivier de Oude Maas en met zicht op de Grote Kerk. In de zestiende eeuw is op deze plaats een, hoe kan het ook anders, blauwe poort gebouwd. Rond 1630 komt het veer naar Zwijndrecht aan bij de Blauwpoort. De poort van blauw natuursteen werd in 1672 afgebroken, maar de naam Blauwpoort blijft. Het veer heeft dienst gedaan tot 1966. Het Blauwpoortsplein is door dit veer altijd een levendige plek geweest. Tegenwoordig herinnert het blauwe dak van Finn’s nog aan de Blauwpoort.

SAMENWERKINGEN

Finn’s werkt regelmatig samen met Stichting Philadelphia Zorg om leerlingen van Den Witten Haen kennis te laten maken met de reguliere horeca.

Daarnaast is Finn’s een leerwerkbedrijf voor diverse regionale opleidingsinstituten zodat leerlingen ervaring kunnen opdoen in het horecavak.

Finn’s werkt samen met Quiet Drechtsteden, een organisatie die lawaai maakt voor mensen die in stille armoede leven. Zo kunnen members bij Finn’s genieten van een lunch en kinderen hun verjaardagsfeestje vieren. Tijdens de lockdown heeft Finn’s diverse succesvolle inzamelingsacties voor Quiet georganiseerd.

IN ONS TOPTEAM WERKEN?

En samen aan de slag om onze gasten in de watten te leggen? Wij zijn altijd op zoek naar talenten voor de bediening en keuken. Ook stagiaires zijn van harte welkom!

Ben jij creatief en enthousiast?
Heb je oog voor kwaliteit?
Houd je van aanpakken?
Wil je werken met mooie producten?
Wil je leren in een gezellig en jong team?

Mail dan je motivatie en cv naar info@finnsetenendrinken.nl

We drinken graag een drankje met je!

LOKALE PARTIJEN

Finn’s werkt bij voorkeur samen met lokale ondernemers. Zo komen de heerlijke wijnen van Frans van den Hoogen en Boonstoppel Wijnen uit Dordrecht. Van Gelder Groente & Fruit staat garant voor verse producten uit de regio. De vis op de kaart is met zorg uitgekozen in Yerseke door Vishandel G&B. Man Met Bril Koffie uit Rotterdam levert de koffie.

Sinds 2022 werkt Finn’s samen met Ontdek Dordrecht om de mooiste culinaire stadswandelingen te verzorgen.

Samenwerken? Leuk! We horen graag van je.