Uniek en persoonlijk

Bij Finn’s in Dordrecht kun je écht lekker eten op een unieke, historische locatie aan het water. Regard Reuser startte het restaurant in 2014 samen met zijn vrouw Melanie, nadat hij jaren als chefkok in verschillende keukens werkte. Ze noemden het naar hun zoontje Finn. Inmiddels werkt er een hecht team dat samen zorgt voor een unieke, persoonlijke ervaring.

Improviseren en creatief denken zitten in onze natuur, dus we horen het graag als je wensen hebt buiten onze kaart om. En natuurlijk kopen we onze producten vers en zo lokaal mogelijk in. Voor ons geen ritje naar de groothandel, wij werken uitsluitend met verse producten en maken – op een enkele uitzondering na – alles zelf.

Ons restaurant is knus, maar er is bijna altijd wel een plekje te vinden, want 100% vol reserveren, dat doen we niet. We vinden het veel te leuk om ook de toevallige voorbijganger welkom te kunnen heten! Zeker in de zomer, als ons grote terras aan het water open is.

Echt sociaal ondernemen

Bij Finn’s vinden we sociaal ondernemen heel gewoon. We zijn supertrots op onze collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Zoals kok Danny, die ondanks zijn visuele beperking de lekkerste gerechten voor ons maakt.  “Ik ben volledig afgekeurd omdat ik een groot deel van mijn zicht ben kwijtgeraakt. Bij Finn’s werk ik nu drie dagdelen als vrijwilliger. Zij zijn blij, maar ik ook. Het is een soort familie geworden.” En de meeloopstage van collega Wiren via Den Witten Haen – voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – is inmiddels een vaste baan geworden!

Ook werken we samen met Quiet Drechtsteden, een stichting die zich inzet voor mensen die in armoede leven. Elke maand komen members van de stichting bij ons lunchen en we organiseren met veel plezier kinderfeestjes voor gezinnen die dat zelf niet kunnen doen.