RONDJE DORDT THUIS OP JE BORD!

Ferdinands, Tapasbar ‘t Vlak, Christa’s Cookies, Rutte Distillery, Boonstoppel Wijnen, Broodcafé Jaap en Finn’s slaan de handen ineen! De komende zaterdagen verzorgen wij een heerlijk, compleet diner aan huis. Het bestaat uit een aperitief, een voor-, hoofd- en nagerecht, bijpassende wijn en lekkers voor bij de koffie. Een rondje Dordt thuis op je bord!

We bezorgen met veel plezier de diners bij je thuis. Het enige wat jij hoeft te doen is de tafel te dekken en het hoofdgerecht op te warmen (instructies vind je in het pakket). We trappen af op 21 november, gevolgd door 28 november en 12 december. Deze unieke samenwerking wil jij toch niet missen?

Voor 47,50 p.p.* geniet je van al dit lekkers en dan brengen wij het ook nog gratis bij je thuis. Bestellen kan door hier te klikken.

Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal diners beschikbaar.

*Let op: minimale afname van 2 diners. 

AFHAAL-/BEZORGMENU

Week 47
Weekspecial: gebakken sucade met aardappelgratin en seizoensgroenten.
Stamppot: witte kool met een bal gehakt, mini courgette/feta burger of zalm.

Klik hier om direct te bestellen. Maar uiteraard mag dat telefonisch ook! Bel van woensdag t/m zondag vanaf 16:00 naar Finn’s via 078-7370171 en tot 16:00 naar 06-48522527. Of bestel via whatsapp

Onze dank is groot!

Team Finn’s

Dikke boterhammen

Falmmkuchen

Salades

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Voor de kleintjes

Desserts

Bij de borrel

Taarten

DUURZAAM ONDERNEMEN

Finn’s probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Tijdens evenementen worden herbruikbare bekers gebruikt. De rietjes zijn biologisch afbreekbaar en op ons koffiedik worden oesterzwammen en andere groenten gekweekt. Voor iedere geschonken liter bier van Bird Brewery wordt door hen een boom geplant. Ook met de inkoop van vis, vlees en groenten wordt op duurzaamheid gelet.

FINN’S SPECIALITEIT

Carpaccio van de heiderund
met cashewnootkruim | uitgebakken spekjes | rucola |
oude kaas | truffelmayonaise

€ 14,50