Onze bieren

FINN’S LOVES BEER

Bierista Vincent heeft een passie voor bijzondere biertjes en dat is te zien aan ons uitgebreide en wisselende assortiment.

Op de tap staat momenteel:
Hertog Jan 5.1%, Leffe Blond 6.8%, Tripel Karmeliet 8.4%, Texels Blond 5%, Corona 4.5% en Texels Skiller Wit 5%
Uit fles schenken we Duvel 8.5%, Leffe Bruin 6.5%, Leffe Rituel 9% La Chouffe Lite 4.5% en La Chouffe Cherry 8%

Uiteraard hebben we ook aan 0.0 gedacht: we schenken

  • Hertog Jan 0.0
  • Leffe Blond 0.0
  • Texels Skuumkoppe 0.0
  • Hoegaarden Radler 0.0
  • Two Chefs Funky Falcon 0.2
  • Kromme Haring Sand Diver 0.3
  • Amundsen Dessert in a Can 0.5

Bekijk hieronder de vele wisselende speciaalbiertjes.

Wijzigingen voorbehouden, want voor je het weet was een dorstige liefhebber je voor. Maar niet getreurd: we hebben altijd een lekker alternatief.
Denk ook eens aan een High Beer of de Dordtse biertocht. Bekijk de data hier.

Cheers!

Dois Corvos Billie Eyelash 8.5%

Een knipoog naar de zangeres van de Portugese brouwers van Dois Corvos uit Lissabon. Het 44cl blik bevat een vette Hazy NeDipa waarbij gebruik is gemaakt van Eclipse, Enigma en Idaho 7 hoppen.

Coolhead Salted Licorice Raspberry Sour 5%

Bij Finn’s serveren wij natuurlijk Fins bier. De brouwers van Coolhead Brew uit Helsinki maakten dit snoepje in blik. Door de toevoeging van frambozen en de licht zurige afdronk is dit een bijzonder biertje.

Duvel 6.66%

Er zijn veel redenen om deze Duvel te drinken. Hij is zacht, fris, lekker doordrinkbaar en er zijn nog 663 andere redenen. Een duivels biertje!

Vat ’33 Hey Tjappie! 5.3%

Deze klassieke, frisse, volle blond iss gemaakt in samenwerking met de lokale Amersfoortse pannenkoekenboer, Hey, Pannenkoek! De hopsoorten Loral en Citra geven dit bier een zoetige afdronk, mooi gecombineerd met de smaak van maple syrup.

Loc Brewery Dinky IPA 4.8%

Dinky is een Hazy Pale Ale uit Tilburg. Licht en heerlijk fruitig maar gelukkig wel met veel body. Smaakvol en heel goed tegen de dorst.

Kromme Haring Les Perles du Homard 8.5%

Een sterk saisonbier. Bij saisons draait alles om de gist. Het zijn de specifieke soorten en de lange fermentatie die het complexe en kruidige karakter van het bier creeren.

Dame Jeanne Brut sur Lie 8.5%

Dit Brut bier is een ideaal aperitiefje. Een champagnebier met smaken van appel peer en roze pompelmoes die later overgaan in tropische fruitsmaken. De hoppige nasmaak verraadt dat het echt een biertje is.

Sofia Electric x Animus Brewing 90’s Star 6.7%

Een collab tussen een Bulgaarse en een Spaanse brouwerij met als resultaat een dikke, fruitige Hazy Neipa.

Crak Brewery Pizzapils 5%

Volgens deze Italiaanse brouwers is het beste eten ter wereld: Pizza Margarita. Het crispy element van de pizza is verwerkt in het blik, zonder daarbij de smaak van pils te verliezen.

Puhaste Wavelet 6.5%

Een verfrissende lager -stijl Cold IPA. Door toevoeging van veel verschillende hopsoorten bevat het onder andere smaken van grapefruit, tangerine, sinaasappel en een lichte pittigheid.

Garden Brewery x Craftrock Brewing Rice Cold IPA 6.1%

Dit is een bijzondere samenwerking van de Kroatische Garden Brewery en de Japanse Craftrock Brewing. Samen hebben zij een droge IPA gemaakt waar rijst in verwerkt is en smaken heeft van steenfruit

La Goudale Ambree 7.5%

Een Frans amberbier met een hele donkere kleur. Kijkend naar de kleur verwacht je een zwaar bier, maar het is een verrassend fris bier met tonen van karamel en mout.

Puhaste Mosaiik Vienna IPA 6.9%

Een pittige, tropische IPA uit van de Puhaste brouwerij uit Estland. Het wordt een Vienna IPA genoemd omdat er mouten uit Wenen zijn gebruikt in de stevige IPA met smaken van perzik, aardbeien, honingdauw, dennenhop en toffee.

VandeStreek Hop Art 5%

Een zachte, fruitige, glutenvrije West Coast IPA met smaken als mango, passievrucht en perzik. Door het juiste gebruik van verschillende hopsoorten is dit een kunstwerk in blik.

Zundert 8%

Dit is het eerste bier van trappistenbrouwerij de Kievit, een van de twee trappistenbrouwers in Nederland. Het is een mooie, complexe tripel met zoetige tonen, met een vleugje kaneel.

Eleven Tony Manjana 4.5%

Deze Hazy Session IPA van de Eleven brouwerij uit Utrecht is lekker fris met citrustonen als mandarijn en citroen. Door het dryhoppen met Sabro Cryo zitten er ook smaken van kokos en tropisch fruit in. Plof neer in je stoel, neem er een en denk alleen maar manjana, manjana…

Amundsen Ink & Dagger 6.5 %

De pen is blijkbaar machtiger dan het zwaard. Met deze IPA heb je beide opties in handen. Gemaakt met pilsmout, waardoor hij makkelijk drinkbaar is en door de hopsoorten is er veel citrussmaak aanwezig.

St. Bernardus Tripel 8%

Dit is een traditioneel Belgisch abdijbier, gebrouwen volgens de klassieke Tripel stijl. In de streek rondom de brouwerij noemt men de Tripel ook wel een ‘Bernadetje.’

Walhalla Nabu Mango IPA 6.0%

Nabu is de Babylonische God van het schrift, de wijsheid en het gewas. Hij kan in de toekomst kijken en voorziet betere tijden. Een slok van deze superfruitige IPA helpt daar zeker aan mee.

Copenhagen Commons Wild Zealand 5.9%

Een Deense Pale Ale waarin Nieuw Zeelandse hoppen uit de Marlborough streek. Deze bijzondere combinatie van droogheid en fruitig zorgt ervoor dat de Pale Ale perfect in balans voelt.

Poesiat & Kater Kaintz Modern Tripel 8%

Kaintz is een fruitige, frisse, amberkleurige Tripel. Makkelijker weg te drinken dan de klassieke tripel maar toch rijk van smaak, o.a. door het gebruik van Japanse fruitige hoppen.