Leuk dat u wilt reserveren bij Finn’s! Een aantal tafels is te reserveren, de rest houden we vrij voor spontane aanloop. Dus kom gerust langs als reserveren niet meer lukt. Vaak kunnen we wel iets regelen.

Indien u een tafel wil reserveren voor de komende 24 uur voor lunch of diner, raden we aan vanaf 11:45 telefonisch contact op te nemen via 078-737 01 71 (van dinsdag t/m zondag). Tijdens terrasdagen hebben we helaas geen tijd onze mailbox te lezen.

Ook als u geen bevestiging ontvangt, raden we aan te bellen zodat we het direct kunnen checken.

Het is voor personen binnen één huishouden toegestaan een tafel te reserveren. Personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren, mogen met maximaal 2 personen aan een tafel plaatsnemen.

Super fijn dat we jullie weer mogen verwelkomen in ons restaurant! Op vrijdag en zaterdag zullen we in het restaurant met twee shifts werken:

Shift 1: 17:00 tot 19:15
Shift 2: 
19:30 tot 22:00  

Indien de situatie het toelaat, is het uiteraard mogelijk langer te blijven zitten tijdens shift 1.

We werken volgens de richtlijnen van het RIVM en gaan er van uit dat u zich ook aan deze regels houdt. Bij verkoudheid en koorts verwachten wij dat u de reservering annuleert.

Toch liever afhalen? We zullen dat op kleine schaal blijven doen, maar het is afhankelijk van de drukte in het restaurant en het weer. Bel op di-zo tussen 12:00 en 17:00 naar 078-7370171 om te informeren.

Let op: het kan gebeuren dat onze bevestiging in uw spambox belandt.

FINN’S SPECIALITEIT

Carpaccio van de heiderund
cashewnootkruim | uitgebakken spekjes | rucola |
oude kaas | truffelmayonaise

€ 14,50

BOVENZAAL

Wist je dat we een bovenzaal hebben die je kunt reserveren voor een borrel, verjaardag, teamuitje of wat dan ook?

Maar de ruimte is ook zeer geschikt om te vergaderen;  een beamer en scherm zijn beschikbaar en de ruimte is af te schermen van de benedenverdieping.

Benieuwd naar de mogelijkheden tijdens Covid-19? Mail naar reserveringen@finnsetenendrinken.nl of
bel 078 – 737 01 71.