BOVENZAAL

Ben je op zoek naar een unieke en gezellige plek om met een groep te eten? Of zoek je een gezellige ruimte voor een teamdag inclusief lunch of diner?

Finn’s heeft op de eerste verdieping plaats voor ongeveer 30 personen. Het is een mooie lichte ruimte met een kleine bar, piano en een haard met gezellig zitje. Ook kun je vanaf het balkon genieten van het prachtige uitzicht.

De ruimte is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, een beamer en scherm zijn aanwezig en de ruimte is af te schermen van de benedenverdieping. In alle rust kan gewerkt worden onder het genot van een lunch- of dinerbuffet.

Voor grote groepen bieden we een keuzemenu aan, maar het is ook mogelijk om een buffet of walking dinner te reserveren. Al borrelend geniet het gezelschap van bijvoorbeeld kipsaté, rendang met een zoete aardappel stamppot, portobello met bietengort, zeebaars, een puntzak frites en stukjes flammkuchen. Het aanbod wisselt per seizoen.

In overleg zijn er vele mogelijkheden. Neem contact met ons op om je wensen en vragen te bespreken.

CULINAIRE STADSWANDELING

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Met een goede, lokale gids zie je veel meer van de stad. Ervaar Dordrecht met interactieve en verrassende stadswandelingen van Ontdek Dordrecht en geniet ervoor of erna van een culinaire stop bij ons.

Dagje Dordrecht? Een uitje met familie, vrienden, school of collega’s? Met de gidsen van Ontdek Dordrecht ervaar je de verborgen parels en mooiste verhalen van de stad. Combineer het met een borrel, diner, lunch, koffie met gebak of op maat gemaakt arrangement. Bekijk de mogelijkheden op: ontdekdordrecht.com