Ben je op zoek naar een unieke en gezellige plek om je verjaardag te vieren, een vergadering te houden of met een groep te eten? Of zoek je een grote ruimte voor wat voor reden dan ook?

Finn’s heeft op de eerste verdieping plaats voor ongeveer 30 personen. Het is een mooie lichte ruimte met een kleine bar en een haard met gezellig zitje. Ook kun je vanaf de loungebank op het balkon genieten van het prachtige uitzicht.

De ruimte is ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, een beamer en scherm zijn aanwezig en de ruimte is af te schermen van de benedenverdieping. In alle rust kan vergaderd worden onder het genot van bijvoorbeeld een lunch- of dinerbuffet.

Daarnaast hebben we beneden plaats voor circa 30 personen, het is mogelijk de hele zaak af te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum, teamuitje etc.

Voor grote groepen bieden we een keuzemenu aan, maar het is ook mogelijk om een buffet of walking dinner te reserveren. Al borrelend geniet het gezelschap van bijvoorbeeld  1 stokje kipsaté, een mini kalfshamburger, een portobello met bietengort en pastinaakfrites, een puntzak frites en stukjes flammkuchen.

In overleg zijn er vele mogelijkheden. Neem contact met ons op om jouw wensen en vragen te bespreken.

Dordrecht is omringd door water en daardoor perfect voor een rondvaart in combinatie met een heerlijke lunch of borrel aan boord. Via JAAPevents is een geweldige rondvaart te boeken. Wij bezorgen een lunch- of borrelplank aan boord van hun prachtige sloep ‘Mevrouw de Wit’.

De rondvaarten zijn geschikt voor familiedagen, bedrijfsuitjes, verjaardagen en vrijgezellenfeestjes. Aan boord is plek voor maximaal 12 personen.

Bekijk alle mogelijkheden, eventueel uitgebreid met een Dordtse citygame, op www.jaapevents.nl

Geniet van een high tea, high beer of high wine en laat je verrassen!

 

HIGH TEA

Onbeperkt thee | 3 -gangen zoete en hartige hapjes

HIGH BEER

Drie verschillende speciaalbiertjes | 3-gangen koude en warme hartige hapjes

HIGH WINE

Drie verschillende  wijnen | 3-gangen koude en warme hartige hapjes | zoete hapjes

€ 22,50 p.p.

 

Reserveer via reserveringen@finnsetenendrinken.nl of

078 – 737 01 71.