BOVENZAAL

Ben je op zoek naar een unieke en gezellige plek om met een groep te eten? Of zoek je een gezellige ruimte voor een teamdag inclusief lunch of diner?

Finn’s heeft op de eerste verdieping plaats voor ongeveer 35 personen. Het is een mooie lichte ruimte met een kleine bar, piano en een haard met gezellig zitje. Ook kun je tijdens mooi weer vanaf het balkon genieten van het prachtige uitzicht.

Een borrel geven op deze mooie plek in de historische haven? Dan kun je met 60 personen bij ons terecht. Speciale wensen als borrelhapje? We denken graag met je mee.

De ruimte is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, een beamer en scherm zijn aanwezig en de ruimte is af te schermen van de benedenverdieping. In alle rust kan gewerkt worden onder het genot van een lunch en/of diner.

Voor grote groepen bieden we shared dining aan, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld van een walking dinner of op maat samengesteld keuzemenu te genieten.

In overleg zijn er vele mogelijkheden. Neem contact met ons op om je wensen en vragen te bespreken.

Bekijk ook onze agenda.

CULINAIRE STADSWANDELING

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Met honderden monumenten is er in de historische binnenstad altijd iets te ontdekken. Met een goede, lokale gids zie je veel meer van de stad. Ervaar Dordrecht met interactieve en verrassende stadswandelingen van Ontdek Dordrecht en geniet ervoor of erna van een culinaire stop bij ons.

Dagje Dordrecht? Een uitje met familie, vrienden, school of collega’s? Met de gidsen van Ontdek Dordrecht ervaar je de verborgen parels en mooiste verhalen van de stad. Combineer het met een borrel, diner, lunch, koffie met gebak of op maat gemaakt arrangement. Bekijk de mogelijkheden op: ontdekdordrecht.com

OVERNACHTEN IN DORDRECHT

Wil je niet alleen lekker eten, maar ook een nachtje doorbrengen in het mooie Dordrecht? Dat begrijpen wij heel goed!

Ga je voor één van de airbnb’s? Bekijk dan deze bij ons om de hoek: airbnbtof. Een mooier uitzicht ga je niet vinden.

Liever een hotel? Dan is Stadshotel Steegoversloot een dikke aanrader! Je overnacht in één van de 12 eigentijdse kamers met elk een eigen karakter. En als je er dan toch bent, sla dan de lekkernijen van Christa’s Cookies zeker niet over.

Pak bij ons een Citymap Dordrecht mee zodat je alle leuke plekken zoals Opa & An, De Inrichterij en Kind zo Blij weet te vinden.